Мъж е с изгаряния след отваряне на пакет с пържената

...
 
Мъж е с изгаряния след отваряне на пакет с пържената
Коментари Харесай

Определено чипса е вреден! Мъж е с изгаряния след отваряне на пакет с пържената наслада

 

Мъж е с изгаряния след отваряне на пакет с пържената приятност. Възрастен мъж е със 75% изгаряния, откакто се е опитал да отвори пакет с чипс със запалка. Инцидентът е станал в Долтон, в американския щат Джорджия, на трети януари.

75-годишният мъж е седял във фотьойла си, не е съумял да отвори пакета с ръце и по тази причина е прибегнал до запалителното средство, в резултат на което се самозапалил, оповестяват локалните медии, които се базират на информация от пожарната работа.

Пожарникарите са пристигнали бързо на място и са потушили огъня с вода и противопожарна пяна. Пострадалият мъж е откаран с кола за спешна помощ до най-близката болница в прилежащия щат Тенеси.

Мъжът е изместен в профилирана болница.

Не е ясно дали чипсът, пакетът или различен материал са провокирали пожара. Заради състава си чипсът се смята за мощно запалима храна. Комбинацията от нишесте и масло прави чипса съвсем идеално запалителен, показва Vice.

У нас преди месец мъж е потърпевш при пожар, до момента в който вари ракия.Два пожара са гасили  екипи на Районната работа “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”  в Кюстендил, оповестиха от полицията.

Единият е породен заради немарливост, а другият е зародил заради погрешно прилагане на отоплителни уреди в къща в Дупница.

Пострадал е 73-годишният притежател. Той се опитал да гаси огъня, обгоряла е ръката му. Инцидентът е станал, до момента в който мъжът се опитвал да вари ракия, споделиха за Българска телеграфна агенция от полицията.

Източник: bTV

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР